Fraser aan de slag bij Oranje: ''Daar zijn we best trots op''

0
Fraser aan de slag bij Oranje: ''Daar zijn we best trots op''

Henk Fraser is officieel aangesteld als assistent-trainer van Louis van Gaal bij het Nederlands elftal. De oud-speler van onder meer Feyenoord en FC Utrecht gaat die rol combineren met zijn functie als hoofdtrainer bij Sparta Rotterdam.

"We begrepen dat Henk op het lijstje van Louis van Gaal stond om, naast zijn werkzaamheden op Het Kasteel, onderdeel van de nieuwe technische staf van Oranje te worden", vertelt technisch directeur Henk van Stee op de website van Sparta Rotterdam. "Uiteraard was dit een mooi compliment voor Henk en voor het werk dat hij de afgelopen jaren met Sparta geleverd heeft, daar zijn we best trots op."

Sparta Rotterdam geeft Fraser de kans bij het Nederlands elftal. "De wedstrijden van Oranje worden uiteraard gespeeld op momenten dat de Eredivisie stilligt. Toch wilden wij graag met de KNVB afspraken maken dat deze nieuwe functie niet ten koste zou gaan van zijn werk hier. Die onderhandelingen verliepen voorspoedig, dus we zijn blij voor Henk dat hij deze kans krijgt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›