''Je kan Drita vergelijken met de top van de Keuken Kampioen Divisie''

0
''Je kan Drita vergelijken met de top van de Keuken Kampioen Divisie''

Voormalig Feyenoord-speler Simon Loshi voetbalt tegenwoordig in Kosovo bij KF Feronikeli Drenas. Hierdoor kent hij de tegenstander van Feyenoord in de voorronde van de Conference League goed: FC Drita.

"Normaal probeert Drita in de Kosovaarse competitie het spel te maken. Tegen Feyenoord zullen ze wat meer achterover hangen, proberen de nul te houden en vanuit de counter zien of ze gevaarlijk kunnen worden", begint Loshi bij Voetbalzone. "Fazliu is een speler die je in de gaten moet houden. Muja is een super snelle speler. Maar ook heel technisch, zelfs wanneer hij op snelheid ligt. Dat is een gevaarlijke speler, die duikt graag achter de linies op."

Loshi verwacht wel dat Feyenoord gaat winnen. "Normaal gesproken moet Feyenoord wel winnen. Je kan Drita vergelijken met de top van de Keuken Kampioen Divisie. Feyenoord hoort te winnen. Maar als je het onderschat, kun je het tegen iedereen lastig krijgen. Mijn eerste gedachte is dat Feyenoord gaat winnen. Maar je weet het nooit. Ik voorspel een 1-3 overwinning voor Feyenoord."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›