''Ik was liever op een andere manier vertrokken bij Feyenoord''

0
''Ik was liever op een andere manier vertrokken bij Feyenoord''

Na jarenlang bij Feyenoord te hebben gespeeld tekende Sven van Beek maandag een tweejarig contract bij SC Heerenveen. De verdediger hoopt zijn verleden vol met blessures achter zich te laten na een goed halfjaar bij Willem II.

"Of ik mezelf een pechvogel vind? Nee, dat soort termen zal ik niet snel gebruiken. Ik heb het zwaar gehad, dat wel. Steeds weer in de gym, je steeds weer terug moeten knokken. Dat doet pijn. Op een bepaald moment dacht ik echt: Waar doe ik het allemaal voor?", aldus Van Beek bij het Algemeen Dagblad.

"Er zijn echt momenten geweest dat ik zoiets had van: ik stop ermee", gaat hij verder. "Gelukkig had ik altijd mensen om me heen die me daarvan afhielden. 'Hou vol, Sven, je komt terug.' En dat is gebeurd, gelukkig."

Van Beek was enkele jaren geleden nog dichtbij een transfer naar AS Monaco. Op het laatste moment ketste deze af. "Ik denk dat ik nog altijd van waarde had kunnen zijn voor Feyenoord. Jammer dat het zo is gelopen. Kijkend naar de belangstelling die er in het verleden was van AS Monaco, was ik er liever op een andere manier vertrokken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›