Konterman vertrekt bij PEC Zwolle: ''Niet wat ik ambieer''

0
Konterman vertrekt bij PEC Zwolle: ''Niet wat ik ambieer''

Bert Konterman vertrekt na het seizoen alweer bij PEC Zwolle. De oud-speler van Feyenoord keert in de zomer terug naar de KNVB, als bondscoach van Oranje Onder-19, meldt de club via de officiële kanalen.

Sinds februari is Konterman interim-trainer bij PEC Zwolle. "De functie van hoofdtrainer bij PEC Zwolle bevalt mij hartstikke goed. De club, staf, medewerkers en supporters hebben mij een ontzettend mooie ervaring geboden. Het doet mij eens te meer beseffen dat ik graag op eigen benen wil staan en dat ik momenteel dus niet de functie van assistent-trainer ambieer." PEC Zwolle heeft volgend seizoen Art Langeler als hoofdtrainer.

De KNVB bood Konterman aan om trainer te worden van de O19. "Ik vind het perfect passen in mijn straatje. De O19 is komend seizoen het hoogste jeugdteam van de voetbalbond en biedt mij een prachtige uitdaging om te werken met de grootste talenten van het land. De focus gaat nu echter weer volledig op PEC Zwolle, waar we nog vijf belangrijke wedstrijden hebben om voor een zo hoog mogelijke eindklassering te gaan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›