Lof voor Karsdorp: ''Zo leerde ik hem kennen bij Feyenoord''

0
Lof voor Karsdorp: ''Zo leerde ik hem kennen bij Feyenoord''

Rick Karsdorp heeft zijn draai helemaal gevonden bij AS Roma. De verdediger werd vorig seizoen nog verhuurd aan Feyenoord door het gebrek aan speeltijd.

Voormalig trainer Fred Rutten zag het direct zitten in Karsdorp. ''Rick is altijd dat brutaaltje gebleven zoals ik hem destijds leerde kennen op de training bij Feyenoord. Dat heb je ook nodig om te overleven. Dat hij kwaliteiten had, zag je toen al. Nu speelt hij bij een club die een systeem hanteert waarin hij prima uit de verf komt'', vertelt de oefenmeester in Voetbal International. Karsdorp heeft in Rome alle ruimte om mee op te komen.

''Rick is nu 26, zijn beste jaren moeten in feite nog komen'', vervolgt Rutten. ''Ik vind het leuk hem zo te zien spelen en ik gun het die jongen. Types zoals Rick zijn geen ideale schoonzonen en tegelijkertijd ook weer niet onhandelbaar. Het zijn jongens die je moet begrijpen. Als je dat kunt, geven ze veel. Ik ben benieuwd straks tegen Ajax. Voor Rick is dat een ideaal moment om te laten zien welke ontwikkeling hij heeft doorgemaakt.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›