Drenthe gaat stuk: ''Misschien moet ik daar wat over vertellen''

0
Drenthe gaat stuk: ''Misschien moet ik daar wat over vertellen''

Royston Drenthe baarde onlangs opzien door weer aan de slag te gaan als profvoetballer. De back van Kozakken Boys tekende bij het Spaanse Real Murcia, uitkomend op het vierde niveau. Ook Victoria Cisek, uitkomend op het zesde niveau van Polen, had interesse.

"Misschien moet ik daar wat over vertellen", begint Drenthe bij FunX. "De belangstelling was er echt, maar het grappige is dat die gasten (Viktoria Cisek, red.) contact hadden met Kozakken Boys 4, een supportersplatform. Die club uit Polen dacht dat ze direct contact hadden met het management van mij. Ze waren dus al twee dagen aan het onderhandelen en dachten serieus dat ik naar de club kwam. Die gasten van Kozakken Boys 4 hadden niet verwacht dat het grapje een eigen leven zou gaan leiden."

Drenthe is inmiddels in training bij Real Murcia, maar weet zelf ook dat hij nog niet fit genoeg is. "Ik ben nog niet klaar om al te spelen, ik moet ongeveer drie kilo afvallen", liet hij desgevraagd weten Cadena COPE. "Het plan is om te laten zien dat ik hier niet ben voor de grap."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›