Hiddink: ''Ik denk deze dagen nog weleens aan Leo Beenhakker''

0
Hiddink: ''Ik denk deze dagen nog weleens aan Leo Beenhakker''

Guus Hiddink (74) gaat al decennia lang mee als trainer, maar aan stoppen denkt hij nog niet. De oud-PSV'er is inmiddels bondscoach van Curaçao.

''Ik gaf een jaar geleden een interview aan jullie site en toen zei ik heel bewust dat ik nog niet was gestopt als trainer. Omdat ik toen al voelde dat ik nog zo ontzettend graag tussen die gasten op het veld sta. Dat blijft het allermooiste. Zolang ik dat kan opbrengen met het lijf en vooral met de kop, waarom zou ik dan afscheid nemen?'', vraagt hij zich hardop af in het Algemeen Dagblad.

''Kijk, ik ben natuurlijk niet gek. Wat je moet voorkomen is dat mensen zeggen: 'daar heb je hem weer, het bekende plaatje wordt weer grijs gedraaid'. Daar heb ik heel bewust mensen uit mijn omgeving op gezet, die dat voor mij ook in de gaten houden. Als die ­situatie ontstaat, dan moet je stoppen. Maar ik ben nog geen Pompeï waar de as al lang en breed overheen is gegaan'', stelt Hiddink, die onder andere bij PSV, Real Madrid en Chelsea werkte.

''Zoals ik zei, ik voel me goed, dus sta ik hier weer. Maar ik weet ook wel dat het ergens een keer stopt. Dat WK in Qatar zou wel een mooi laatste kunstje zijn. Ik denk deze dagen nog weleens aan Leo Beenhakker. Don Leo. Die stond opeens met Trinidad en Tobago op het WK in Duitsland. Het kan dus wel'', besluit Hiddink over de oud-trainer van Feyenoord.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›