Martins Indi eerlijk: ''Geen rekening gehouden met Feyenoord''

0
Martins Indi eerlijk: ''Geen rekening gehouden met Feyenoord''

Bruno Martins Indi maakte als Feyenoorder veel indruk en verdiende al op jonge leeftijd een transfer naar FC Porto. Via een avontuur bij Stoke City keerde hij deze zomer weer terug in de Eredivisie, namelijk bij AZ.

"Mijn agenten weten dat ze mij alleen moeten storen als er clubs zijn die bij mij passen", zegt Martins Indi in Voetbal International. "Mijn eerste reactie was al positief na de interesse van AZ. Ik heb een groot voetbalhart. Bij AZ wordt in een gemoedelijke sfeer op een hoog niveau gewerkt. Aan alles merk je dat ze een topclub willen zijn."

De verdediger beweert niet aan zijn Feyenoord-verleden te hebben gedacht. "Ik heb geen rekening gehouden met mijn gevoelens richting Feyenoord. Zo stond ik er al een tijdje in: bij mijn volgende keuze wilde ik het verleden geen rol laten spelen. Het ging mij om de club en een voetbalstijl die bij me past."

"Het spel van AZ past bij mij", vervolgt Martins Indi, die bij AZ een aantal oude bekenden tegenkwam. "Het was leuk om Jordy Clasie en Ron Vlaar weer te begroeten. Die jongens ken ik niet alleen van Feyenoord, maar ook na onze mooie tijd bij Oranje."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›