Martins Indi baalt van debuut: ''Goed voor hem, lullig voor mij''

0
Martins Indi baalt van debuut: ''Goed voor hem, lullig voor mij''

Bruno Martins Indi beleefde zaterdagavond een debuut om snel te vergeten bij AZ. De verdediger maakte een ontzettend goede indruk, maar veroorzaakte vlak voor tijd een strafschop.

Daardoor gaven de Alkmaarders een 2-0 voorsprong uiteindelijk weg tegen VVV Venlo. Martins Indi hield het shirt van Giorgos Giakoumakis vast, die snel naar de grond ging en daarmee een penalty versierde voor de Limburgers. ''Voetbal is een contact sport en je moet contact maken. Het was gewoon een duel waarin hij begon met vasthouden. Maar oké, hij krijgt hem. Goed voor hem, lullig voor mij. Maar de VAR heeft het toch ook bekeken?''

De linksbenige stopper werd op deadline day aan de AZ-selectie toegevoegd en maakte de eerdere wedstrijden waarin de Alkmaarders punten lieten liggen dus niet mee. Toch kon hij merken dat zijn ploeg niet in goeden doen is. ''Ik voelde een stukje gelatenheid en dat kon ik niet verklaren. Het is duidelijk dat de voorgaande duels niet goed zijn geweest voor het zelfvertrouwen. De competitiestart is niet wat we gehoopt hadden'', besluit hij in De Telegraaf.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›