''De jonge Van Persie was ook geen feest om mee om te gaan''

0
''De jonge Van Persie was ook geen feest om mee om te gaan''

Mohammed Ihattaren kwam deze zomer kilo's te zwaar binnen PSV. Voor de middenvelder van PSV, die zondag op de bank moest beginnen van Roger Schmidt, was het niet de eerste keer dat hij te zwaar terugkwam van vakantie. Wijffels trekt de vergelijking met een jonge Robin van Persie.

"De jonge Van Persie was ook geen feest om mee om te gaan. Maar het enige verschil is: Van Persie was volgens mij wel fit in de jeugd, deze jongen komt structureel te zwaar terug van vakanties", zo begint Wijffels in het de Algemeen Dagblad VoetbalPodcast. "Daar moesten ze al een paar keer mee aan de slag gaan, in de jeugd ook. Dat Adil Ramzi (voormalig speler van PSV 1, tegenwoordig jeugdtrainer, red.) hem mee moest nemen naar boslopen om te zeggen: joh, je moet aan de slag, inhoud kweken."

Afgelopen jaar overleed de vader van Ihattaren, iets wat mee kan spelen denkt Wijffels. "Dat was echt een vraagbaak voor hem, iemand die hem ook wel eens tegengas gaf. Dat is weggevallen: maar dan ben je zeventien jaar en hemelt iedereen je op...", besluit de journalist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›