Ex-Feyenoorder verlaat PEC Zwolle: ''Zorgen maak ik me niet''

0
Ex-Feyenoorder verlaat PEC Zwolle: ''Zorgen maak ik me niet''

Rick Dekker speelde in de jeugd van Feyenoord, maar in 2014 maakte hij de overstap naar PEC Zwolle. Na vele blessures zit de middenvelder momenteel zonder club. De 25-jarige middenvelder maakt zich geen zorgen over de toekomst.

"We waren midden mei klaar bij PEC Zwolle. Ik heb een week of twee weinig getraind, maar de laatste drie weken ben ik weer veel voor mezelf bezig. Ik wil natuurlijk honderd procent fit zijn als ik bij een nieuwe club teken", zegt Dekker in gesprek met ELF Voetbal.

Het voormalige talent van Feyenoord merkt dat er een andere sfeer hangt bij clubs. "Voor de crisis kon bij wijze van spreken alles en nu wordt ieder dubbeltje omgedraaid. Er komen wel dingen voorbij, maar het is een andere tijd. Zorgen maak ik me dan ook niet, maar het zou uiteraard rust geven als ik nu al een mooie club zou hebben. Ik heb geen voorkeur. Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat alles wat op mijn pad komt interessant kan zijn. Nederland of het buitenland: ik sta voor alles open."

"Ik weet beter waarover ik praat ten opzichte van toen ik achttien was. Dat mag ook wel. Het is jammer dat ik geen afscheid heb kunnen nemen in een vol stadion met de supporters. Zeker omdat ik toch zes jaar bij PEC heb gespeeld", besluit Dekker.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›