''De droom zou gaan uitkomen, alleen kon dat helaas niet op dit moment''

0
''De droom zou gaan uitkomen, alleen kon dat helaas niet op dit moment''

De coronacrisis beïnvloed iedereen, zo ook Dean Gorré die in Engeland in lockdown zit in plaats van in Suriname om zijn team voor te bereiden op de Gold Cup.

"De familie en ik zijn gelukkig gezond, maar het is wel heel jammer dat het voetbal uitgerekend nu stilligt", geeft Gorré aan Feyenoord aan. "Met de Surinaamse ploeg hadden we namelijk echt een fors stijgende lijn te pakken en ons voor het eerst in de geschiedenis geplaatst voor de Gold Cup. We moeten ons voorbereiden door wedstrijden te spelen, maar het coronavirus gooit roet in het eten, terwijl we juist bezig zijn om een nieuw team samen te stellen."

Dat nieuwe team mag door invoering van het sportpaspoort ook uit spelers uit diverse Europese competities bestaan."Klopt, in maart zouden we voor het eerst een wedstrijd spelen met die jongens erbij, maar dat kon helaas niet doorgaan. Dat was een historische wedstrijd geweest, omdat ik al heel mijn carrière de droom heb om dit soort jongens erbij te krijgen", aldus de oud-Feyenoorder. "De droom zou gaan uitkomen, alleen kon dat helaas niet op dit moment."

"Het is nog onduidelijk wanneer we nu weer bij elkaar gaan komen of een wedstrijd gaan spelen. Ik hoop dat er in juli weer mogelijkheden zijn om te trainen in Suriname. In principe zou in september de WK-kwalificatie moeten beginnen, maar ook dat is onzeker", aldus de Surinamer. "Ik ben zelf nu in onderhandeling over verlenging van mijn contract tot en met het WK van 2022 in Qatar. Dat toernooi is voor ons het ultieme doel. We weten dat we geen heel grote kans hebben, maar we gaan alles op alles zetten om het te halen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›