Boëtius verkoos Frankfurt boven Rotterdam: ''Wat had ik kunnen doen?''

0
Boëtius verkoos Frankfurt boven Rotterdam: ''Wat had ik kunnen doen?''

Jean Paul Boëtius koos ervoor om niet terug naar Rotterdam te gaan in de huidige tijden van corona. De oud-speler van Feyenoord bleef in Frankfurt, waar hij speelt voor FSV Mainz 05.

"De trainer zei vlak voordat de Bundesliga werd stil gelegd tegen de buitenlandse spelers: “Als jullie naar je eigen land willen om je familie te zien, laat het ons weten en we regelen iets. Maar dan zijn we ervan op de hoogte als jullie eventueel niet terug mogen vanwege lockdowns en zo”. Ik heb er even over nagedacht, maar besloot toch in Frankfurt te blijven. Wat had ik dan in Rotterdam kunnen doen?", begint Boëtius in Voetbal International.

"Ja, naar je familie, maar echt bij elkaar zijn is er dan ook niet bij. Bleef ik liever hier. Bovendien is FaceTime wat dat betreft een topuitvinding, hoewel de batterij van mijn telefoon nog nooit zo snel leeg ging als de laatste weken", vervolgt de vleugelspeler.

Boëtius maakt een sterke ontwikkeling door bij de Duitse club. "Als ik naar mezelf kijk, was er de afgelopen winter best veel belangstelling voor me. Van goede clubs die zelfs na deze situatie nog steeds kapitaalkrachtig genoeg zijn. Geen idee of die nog voor me komen. Ik zie het wel. Ik heb bij Mainz nog een contract voor twee jaar en de club heeft aangegeven dat ze willen praten over verlenging daarvan. Ik zie het allemaal wel. Eerst zo weer het veld op, een bal aanraken. Dat is me momenteel het meeste waard."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›