Verbaasde Verbeek plots zonder salaris: ''Ik doe gewoon mijn werk''

0
Verbaasde Verbeek plots zonder salaris: ''Ik doe gewoon mijn werk''

Het avontuur van Gertjan Verbeek bij het Australische Adelaide United lijkt door het coronavirus vroegtijdig ten einde te lopen. Net als bij alle andere Australische clubs is zijn salaris per 1 april bevroren, tot verbazing van de oud-trainer van Feyenoord.

"Maandag hebben we te horen gekregen van de club dat we alle voetbalactiviteiten moeten staken", vertelt Verbeek tegen FOX Sports. De trainer heeft in principe nog een doorlopend contract tot medio 2021. "Maar vanaf 1 april krijgen we geen salaris meer, we zitten zonder inkomen", aldus Verbeek, die met name vreest voor problemen bij zijn spelers.

"Hier zijn geen Barcelona-salarissen, jongens komen echt in de problemen op deze manier." De 57-jarige trainer is 'not amused' gaat uiteraard niet zomaar akkoord met het bevriezen van zijn salaris en gaat de juridische mogelijkheden onderzoeken. "Ik doe mijn werk en vecht het aan dat ik niet betaald wordt. Het gaat hier als een nachtkaars uit. Als je nu niet betaald wordt, hoe moet dat dan volgend jaar?"

"Ik ben hier niet voor het grote geld hierheen gegaan, maar als ze nu gaan korten op mijn salaris dan moet ik bijna geld meebrengen", sipt Verbeekt tot besluit.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›