''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

Ayoub vertrokken bij Feyenoord: ''Heeft niet heel veel kansen gehad''

( 0 reacties)
Ayoub vertrokken bij Feyenoord: ''Heeft niet heel veel kansen gehad''

Yassin Ayoub heeft Feyenoord deze week verlaten voor een avontuur bij Panathinaikos. Ali Boussabon, oud-spits, adviseerde de middenvelder destijds om voor een avontuur in Rotterdam te kiezen.

"Ik sprak hem nog toen hij bij Utrecht speelde", vertelt Boussaboun bij FC Rijnmond. "Ik was toen scout van de Marokkaanse bond en zei tegen hem: Feyenoord zou mooi bij jou passen. Hij werkt keihard. Daar houden ze van bij Feyenoord. Technisch is hij heel erg goed. Voor mij was het echt a match made in heaven. Ik dacht dat hij publiekslieveling zou worden. Ik vind niet dat hij veel kansen heeft gehad om zijn kwaliteiten tentoon te stellen."

"Ik vond het raar dat ze Clasie huurden terwijl ze Ayoub hadden gehaald", vervolgt Boussaboun. "Dat vond ik een heel rare zet van Feyenoord. Het was ook niet de Clasie van voor zijn transfer naar Engeland. Ik vond het wel jammer, want ik heb een hoge pet op van Yassin Ayoub als voetballer en als mens. Ik ben superblij voor die jongen en hoopt dat hij daar z'n plezier terug gaat vinden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›