Kramer na Feyenoord-tijd: ''Mag best een beetje begrip voor zijn''

0
Kramer na Feyenoord-tijd: ''Mag best een beetje begrip voor zijn''

Michiel Kramer vertrok op een vervelende manier bij Feyenoord, nadat hij een broodje kroket at in de rust van de wedstrijd. Hij heeft lang nodig gehad om het niet meer te horen van omstanders.

"Mensen denken nog steeds dat ik dat deed om een vertrek bij Feyenoord te forceren, maar dat is echt onzin. Er zat helemaal geen gedachte achter. Ik had op dat moment zes uur niet gegeten en had gewoon honger", zegt Kramer in gesprek met De Telegraaf. "Misschien was het niet handig, maar ik heb er een boete van Feyenoord voor gehad en die heb ik ook gewoon geaccepteerd. Terwijl het om zoiets lulligs ging. Daarom zou ik die gebeurtenis wel willen veranderen."

Kramer kon op veel kritiek rekening van analisten en daar kan hij weinig van begrijpen. "Vooral oud-profvoetballers. Zij weten als geen ander hoe een voetballer in elkaar steekt, maar branden ze nadat ze gestopt zijn dan wel tot op het bot af. Ik snap niet dat oud-spelers, soms zelfs oud-topspelers, zich af en toe niet goed lijken te kunnen verplaatsen in de spelers."

"Dat gebeurde bijvoorbeeld toen ik tegen Fortuna Sittard uit frustratie een overtreding maakte, omdat ik 45 minuten lang geen bal aangespeeld kreeg. Dan vind ik dat daar best een beetje begrip voor mag zijn, ook al is de actie misschien niet handig", aldus Kramer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›