'Vertrek Arteta kan Van Bronckhorst geweldige functie opleveren'

0
'Vertrek Arteta kan Van Bronckhorst geweldige functie opleveren'

Arsenal is op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van Unai Emery. Er worden veel namen gelinkt aan de club uit Londen en een daarvan is die van Mikel Arteta. 

De krant de Daily Mirror schrijft vandaag dat er een stoelendans aan zit te komen. Het lijkt er namelijk sterk op dat Arteta de nieuwe eindverantwoordelijke wordt in het Emirates Stadium en de Spanjaard is op dit moment nog de rechterhand van Josep Guardiola bij Manchester City. De Catalaan raakt dan zijn assistent-trainer kwijt en die functie kan worden ingevuld door Giovanni van Bronckhorst. 

Onlangs werd Van Bronckhorst nog gelinkt aan de vacante positie van hoofdtrainer bij New York City FC, een andere club uit de stal van de City Football Group, maar de Amerikanen zijn natuurlijk minder belangrijk dan het paradepaardje uit Manchester.

Het is de vraag of het ook echt gaat gebeuren, want er worden meer trainer aan Arsenal gelinkt. Onder andere Brendan Rodgers, Massimiliano Allegri, Rafael Benítez, Patrick Vieira en Carlo Ancelotti worden nog aan de Londense club gelinkt. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›