'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

''Ik vind dat ik in de Eredivisie hoor. En misschien wel hoger''

0
''Ik vind dat ik in de Eredivisie hoor. En misschien wel hoger''

Anass Achahbar wil het liefst terug naar de Eredivisie. De voormalige speler van Feyenoord speelt momenteel bij FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller denkt dat hij beter kan.

"Ik zou gek zijn als ik nee zou zeggen. Ik weet wat ik kan", vertelt hij in gesprek met FOX Sports. "Je haalt het geloof er ook uit als je zegt dat dat niet haalbaar is. Dan kun je net zo goed stoppen met voetballen. Dat is het geloof dat ik heb. Je mag me arrogant vinden, maar ik vind dat ik in de Eredivisie hoor. En misschien wel hoger, maar ik zie het wel. Dat is veel te ver kijken."

Feit is dat Achahbar nu op de tweede niveau voetbalt. "Soms loopt je carrière niet zo soepel. Af en toe heb je ook geluk nodig en moet het meezitten. Als het niet meezit kun je bij Dordrecht terechtkomen. De vraag is of je je erbij neerlegt of naar boven kijkt. Ik wil mijn carrière zo mooi mogelijk afsluiten. Wat ik bedoel, is daar zoveel mogelijk uithalen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!