KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

''Ik hoop voor Stam dat hij er nog wat spelers bij krijgt''

( 0 reacties)
''Ik hoop voor Stam dat hij er nog wat spelers bij krijgt''

Zondag stond de jaarlijkse Open Dag van Feyenoord op het programma. Mario Been, oud-trainer van de club, heeft genoten van de massaal uitgelopen fans.

"Dan blijkt maar weer hoe groot deze club is. Dat je ziet dat er zoveel mensen op af komen. Dat is echt mooi", begint Been, die het moeilijk vindt om een voorspelling voor komend seizoen te doen, bij FOX Sports. "Je weet natuurlijk nog niet hoe het elftal eruit gaat zien."

"Komen er nog spelers bij? Gaat Berghuis weg? Het is afwachten. Al met al is het moeilijk om nu in te vullen. Maar ze zullen er moeten staan. Want dit publiek verwacht altijd wat. Ik hoop voor Stam dat hij er nog wat spelers bij krijgt. Maar Feyenoord komt altijd wel weer bovendrijven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›