KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

''Ik heb het dan uiteindelijk goed gemaakt met mijn moeder''

( 0 reacties)
''Ik heb het dan uiteindelijk goed gemaakt met mijn moeder''

Khalid Boulahrouz speelde in het seizoen 2014/2015 in het shirt van Feyenoord. Dit had echter al veel eerder kunnen gebeuren, vertelt hij aan FOX Sports.

Als klein jongetje was Boulahrouz al een echte Feyenoorder. "Ik was wel Feyenoorder, ik was echt Feyenoord fan. Destijds had je John de Wolf, Regi Blinker, Gaston Taument, dat was echt Feyenoord met herkenbare spelers en je kon niet anders dan Feyenoorder zijn als je uit die regio kwam", bekent hij.

Op 9-jarige leeftijd werd Boulahrouz al gescout door Feyenoord. "Wij speelden toen met Excelsior Maassluis tegen Feyenoord, we verloren 11-3 maar ik scoorde er 3. Toen kwamen ze bij mijn ouders aan de deur maar mijn vader was op pad en mijn moeder sprak destijds niet zo goed Nederlands als nu, dus die begreep er helemaal niets van", begint de oud-Feyenoorder. "Zijn ze voor de tweede keer terug gekomen en idem dito, was weer hetzelfde verhaal. Dus daar konden ze niet zoveel mee."

Uiteindelijk kwam Boulahrouz terecht in de jeugd van Ajax, waar hij Feyenoord ook regelmatig tegenkwam. "Een paar jaar later, toen ik bij Ajax speelde, hadden wij een toernooi met Feyenoord in Oostende. Wij haalden Feyenoord op. Toen kwam ik uiteindelijk naast degene te zitten die mij destijds had benaderd, die destijds aan de deur was geweest. Wij raakten in gesprek, zei hij: Potverdorie, dus jij bent die jongen waar ik aan de deur ben geweest. Dat was wel heel leuk", vervolgt hij zijn verhaal. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›