Martina schrijft historie met Curaçao: ''Dan mag je feest vieren''

( 0 reacties)
Martina schrijft historie met Curaçao: ''Dan mag je feest vieren''

Cuco Martina heeft dinsdagavond met Curaçao geschiedenis geschreven. Voor de eerste keer ooit plaatste het land zich voor de kwartfinale van de Gold Cup. 

Curaçao maakte gisteravond kort voor tijd de gelijkmaker tegen Jamaica. Nadat Honduras won van El Salvador werd duidelijk dat Martina en zijn landgenoten de volgende ronde hadden bereikt. "Als je na een slechte wedstrijd toch nog doorgaat naar de volgende ronde, dan mag je zeker een feestje vieren", zegt Martina in gesprek met FOX Sports.

Na het gelijkspel tegen Jamaica, moest Curaçao de uitslag van Honduras - El Salvador afwachten om erachter te komen of ze zich hadden geplaatst voor de knock-out-fase. Tijdens die wedstrijd kon Martina zich vanaf de tribune nauwelijks stil houden.

"Ik ging misschien een beetje te ver met schreeuwen. Maar ik was zo blij. We hadden geluk dat Honduras met 4-0 won", zegt Martina, die het in de kwartfinale opneemt tegen de Verenigde Staten of Panama. "Ik zou liever tegen Amerika spelen, in een vol stadion. Ik voel geen druk meer, want we zijn al zo ver gekomen. We hebben geschiedenis geschreven, dus ik ben al trots."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 oktober 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›