Moniz ook komend seizoen trainer bij Excelsior: ''Snel terugkeren''

( 0 reacties)
Moniz ook komend seizoen trainer bij Excelsior: ''Snel terugkeren''

Ricardo Moniz staat ook het komende seizoen langs de lijn als hoofdtrainer van Excelsior Rotterdam. De 54-jarige voormalig assistent-trainer van Feyenoord heeft zijn contract in Kralingen met een jaar verlengd met een optie voor nog een seizoen.

Dat maakt Excelsior bekend via haar officiële kanalen. "Ik ben blij dat ik ook komend seizoen hoofdtrainer ben van Excelsior", reageert Moniz. "Na de degradatie hebben we de tijd genomen. Iedereen was flink aangeslagen door de gebeurtenissen, dus het is ook goed dat we dat gedaan hebben. Het respect naar elkaar toe is echter altijd gebleven en dat is de basis waarop we nu verdergaan."

"Ik heb enorm veel sympathie en respect gekregen voor de mensen die bij de club werken, voor de fans, voor de hele club. Dat is bij mij in korte tijd gegroeid en een belangrijke reden om graag verder te willen. Daarnaast willen we met z’n allen iets rechtzetten en hebben we uiteraard de ambitie om snel terug te keren in de Eredivisie", vervolgt hij.

Aan Moniz en Excelsior de taak om vooruit te kijken. ""Het is zaak dat we nu snel spelers gaan binnenhalen. Uiteraard is Excelsior de afgelopen weken niet alleen met een trainer bezig geweest en heeft de club zich breder georiënteerd. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat het goed komt", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›