Knoester ziet uittocht jeugdspelers: ''Zonde voor Feyenoord, denk ik''

( 0 reacties)
Knoester ziet uittocht jeugdspelers: ''Zonde voor Feyenoord, denk ik''

Mats Knoester maakte in de winterstop de overstap van Feyenoord naar Heracles Almelo. Een halfjaar later heeft de 20-jarige verdediger, die inmiddels zijn debuut in de Eredivisie heeft gemaakt, geen spijt van zijn beslissing. 

De reden voor zijn vertrek bij Feyenoord was een gebrek aan perspectief. "Als ik dat wel had gehad, was ik wel bij Feyenoord gebleven", vertelt hij in gesprek met VoetbalPrimeur. Knoester merkte dat hij niet de enige was en er de laatste maanden meer spelers uit de jeugd van Feyenoord vertrokken.

"Ja, om dezelfde reden eigenlijk. Als je ergens de kans niet krijgt en je bent jong, dan moet je verder kijken. Ik snap wel dat dit gebeurt", zegt Knoester. "Je ziet ze vertrekken en dat is niet voor niets. Zonde voor Feyenoord, denk ik."

Bij Heracles Almelo voelt Knoester zich inmiddels helemaal thuis. In de Eredivisie kwam de mandekker inmiddels al drie keer in actie. "Of ik blij ben? Ja natuurlijk, je doet het om een echte kans te krijgen. En als je die dan krijgt, is dat top."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›