Wijnaldum emotioneel na CL-stunt: ''Ik was boos op de manager''

( 0 reacties)
Wijnaldum emotioneel na CL-stunt: ''Ik was boos op de manager''

Georginio Wijnaldum vertolkte dinsdagavond in een hoofdrol in de waanzinnige Champions League-stunt van Liverpool. Mede door twee doelpunten van de Rotterdammer wisten The Reds een 3-0 achterstand weg te werken en de finale van de Champions League te bereiken.

Bij het vieren van zijn tweede treffer was Wijnaldum zichtbaar ontroerd. "Ja, ik was heel emotioneel, omdat ik heel boos op de manager was dat ik op de bank moest beginnen", reageert de Liverpool-middenvelder na afloop. "Toen ik het veld inkwam, wilde ik het team helpen. Ik ben blij dat ik dat heb kunnen doen met twee goals. Overall was het een uitstekende teamprestatie."

Morgen wordt bekend wie het in de finale van de Champions League opneemt tegen Liverpool. Wijnaldum heeft geen voorkeur. "Eh... dat maakt mij niet uit. Who cares? We zien het wel", aldus de Nederlands international, die na de nederlaag van vorig jaar vastberaden is om de Champions League-finale te winnen. "We werken al hard vanaf het moment dat ik hier kwam. Voor die tijd al, want toen speelden ze de Europa League-finale. Het is nu tijd om 'm te winnen. Hopelijk kunnen we het nu flikken."

Kort na de wedstrijd kon Wijnaldum echter nauwelijks geloven dat The Reds de finale van de Champions League hadden bereikt. "We zijn erin geslaagd vier goals te maken en hebben niks tegen gekregen. Dat is er gebeurd. Ik heb nog steeds iet van: wow! Het is ongelooflijk. Ik heb geen woorden om het te beschrijven", besluit hij.

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›