Elia kijkt terug: ''Toen scholden de fans me helemaal verrot''

( 0 reacties)
Elia kijkt terug: ''Toen scholden de fans me helemaal verrot''

Op meerdere momenten heeft Eljero Elia laten weten graag terug te willen keren bij Feyenoord in de toekomst. In Voetbal International kijkt hij terug op zijn beginperiode bij de Rotterdammers.

''Ik hoor iedereen over een moeilijke club, Kuipvrees en weet ik veel wat, maar ik zeg je: spelen voor Feyenoord is het makkelijkste dat er is. Je hoeft alleen maar hard te werken, dat is het enige dat ze vragen'', begint Elia, die weet dat trucjes niet altijd worden gewaardeerd.

''Op een gegeven moment was het zo dat als ik een balletje onder mijn voet doorhaalde aan de zijlijn, mensen begonnen te fluiten! Tussen die fans en mij was het trouwens niet meteen liefde op het eerste gezicht. Je weet hoe ik speel. Ik maak acties, probeer dreigend te zijn en soms mislukt er ook weleens iets'', duidt hij zijn speelstijl.

De fans waren dan niet altijd positief. ''Als ik dan de bal ging pakken voor een ingooi, scholden ze me helemaal verrot. In het begin schold ik nog gewoon terug. Hou je bek, joh, wat praat je? Maar toen ze zagen dat ik ook gewoon hard werkte en mijn best deed, hoorde ik niemand meer en kwam de waardering''', besluit de vleugelaanvaller.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!