Homepage » Historie & oud-spelers » Elia: ''Feyenoord is m'n tweede vrouw, m'n buitenvrouw''

Elia: ''Feyenoord is m'n tweede vrouw, m'n buitenvrouw''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Elia: ''Feyenoord is m'n tweede vrouw, m'n buitenvrouw''

Eljero Elia verruilde in de zomer van 2017 Feyenoord voor het Turkse Istanbul Basaksehir, maar de aanvaller heeft nog altijd een goed gevoel bij Feyenoord.

"Feyenoord is m'n tweede vrouw, m’n buitenvrouw. Het eerste jaar was iets minder, maar toen pakten we de beker. Dat wilde ik doorzetten. Vanaf het begin heb ik toen gezegd: 'We worden kampioen'. En we stonden van dag één tot de laatste speeldag op de eerste plek", vertelt Eila tegen FunX. Elia glundert als hij over het kampioenseizoen 2016/2017 praat.

"Het team was compleet en had veel ervaring. We wisten wat we aan elkaar hadden. Ik was een van de oudere jongens, dus ik moest de jongens rustig houden. In de wedstrijden probeerde ik ze op scherp te zetten en op te fokken", vervolgt Elia, die mooie woorden over heeft voor trainer Giovanni van Bronckhorst. "Hoe hij mij benaderde was perfect. Als hij zag dat ik het niet goed deed, riep hij me even bij zich. Dan zei hij: 'Ik verwacht dit en dit van jou'. Hij was net m'n vader gewoon", aldus Elia.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›