Homepage » Historie & oud-spelers » Kuyt over ophef biografie: ''Dat gebeurt in de topsport en ook in het leven''

Kuyt over ophef biografie: ''Dat gebeurt in de topsport en ook in het leven''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Kuyt over ophef biografie: ''Dat gebeurt in de topsport en ook in het leven''

Dirk Kuyt wist vooraf dat bepaalde uitspraken wellicht opgepakt konden worden door de buitenwereld. Toch geeft de de Katwijker aan dat het ook enigszins genuanceerd kan worden.

''Je weet dat als je een boek schrijft en openhartig bent, jezelf kwetsbaar opstelt en bepaalde ins en outs vertelt, dat er ook wel eens dingen in staan die mensen kritisch kunnen vinden'', opent hij in tegenover Voetbal International. 

Ondanks diverse uitspraken aan het adres van Giovanni van Bronckhorst zegt Kuyt dat de huidige relatie goed is. ''Ik kan zeggen dat ik heel veel respect voor de mens en trainer Van Bronckhorst. Ik heb tien jaar met hem samen gespeeld en twee jaar mijn trainer geweest.''

''Natuurlijk zijn er wat kritische dingen in het boek die voorkomen. Bijvoorbeeld dat de trainer een beslissing moet maken waar ik het niet mee eens ben. Maar dat gebeurt in de topsport en ook in het leven. Ik denk dat als je het hele boek leest, ik veel vaker positief over hem ben dan negatief'', sluit hij zijn verhaal af. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›