''Van Gaal ziet toekomst in Bijlow, die meteen sterk keepte''

0
''Van Gaal ziet toekomst in Bijlow, die meteen sterk keepte''

PSV en Feyenoord nemen het zondagmiddag tegen elkaar op. Een interessant duel voor Arne Slot en Roger Schmidt om te kijken waar hun ploeg staat, maar ook Louis van Gaal zal de wedstrijd nauwlettend in de gaten houden.

"Het vergrootglas ligt nu op de twee keepers. Zowel in Justin Bijlow als in Joël Drommel zien Van Gaal en zijn keeperstrainer Frans Hoek toekomst. Bijlow keepte meteen sterk in zijn eerste drie interlands, Drommel had met PSV tegen Sociedad zo’n moment waarop een doelman bij een topclub ineens een puntenpakker wordt. In de blessuretijd kwam Drommel als winnaar uit een één-tegen-één-situatie met Mikel Oyarzabal", schrijft Maarten Wijffels.

Niet alleen onder de lat lopen internationals rond, weet de journalist. Hij vervolgt in het Algemeen Dagblad: "Ook interessant: Tyrell Malacia tegen Noni Madueke, linksback tegen rechtsbuiten. En Malacia krijgt in een deel van de wedstrijd ongetwijfeld ook Yorbe Vertessen tegenover zich. Net zo jong en al even razendsnel. Van Gaal weegt daarnaast Guus Til. En Cody Gakpo. En wie weet krijgt ook Davy Pröpper nog een aantekening in het kladblok."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 24 October 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›