Pedersen wil zich bewijzen: ''Daarom oogt het zo natuurlijk''

0
Pedersen wil zich bewijzen: ''Daarom oogt het zo natuurlijk''

Marcus Holmgren Pedersen heeft het goed naar zijn zin bij Feyenoord. De van Molde FK overgenomen back speelt naar eigen zeggen graag in het huidige spel van Arne Slot.

"Het waren goede wedstrijden en we hebben vaak gewonnen. De speelwijze van de trainer is nu nog duidelijker voor de groep. Ik hou er heel erg van. Het is leuk om te spelen. Veel druk zetten, de bal veroveren en in balbezit blijven. Het is heel fijn om zo te spelen", begint Pedersen bij Feyenoord TV.

"Ik denk dat hij de speelwijze niet veel wil aanpassen aan de tegenstander. Tegen Werder Bremen hebben we ook agressief gespeeld en dat zullen we in de Conference League ook doen. Het is onze manier van spelen nu", vervolgt de Noor. "Ik denk dat ik het goed heb gedaan en ben veel in beweging geweest. Het was ook fijn om de sfeer hier geproefd te hebben met de steun van tienduizend supporters."

Pedersen hoopt zichzelf het Feyenoordspel snel eigen te maken. "De technische staf is erg goed. Ze coachen me goed voor en na de training. Ik doe mijn best om goed te luisteren en alles zo snel mogelijk te leren. Ik hou van de manier waarop de full-back moet spelen. Daarom oogt het zo natuurlijk."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›