Linssen blijft hopen op plek vier: ''Waarom zou dat niet kunnen?''

0
Linssen blijft hopen op plek vier: ''Waarom zou dat niet kunnen?''

Feyenoord verloor zondagmiddag in een matte Klassieker van Ajax. Twee eigen doelpunten en een treffer van Mohammed Kudus zorgden voor een 0-3 uitslag.

Vorig weekend stelde Advocaat zijn positie bij Feyenoord openlijk ter discussie, na afloop van de blamage tegen hekkensluiter ADO Den Haag, waar met 3-2 verloren werd. ''Dat er vorige week na onze nederlaag tegen ADO Den Haag sprake van was dat hij zou opstappen, heeft bij ons echt geen seconde geleefd'', vertelt Bryan Linssen bij ESPN.

''Wij proberen voor de trainer door het vuur te gaan, heel simpel. Daar hoeven we dus verder ook geen woorden aan vuil te maken'', aldus de aanvaller, die nog steeds hoopt de play-offs te vermijden. Het gat met Vitesse is vijf punten met nog twee duels te gaan. ''Waarom zou dat niet kunnen? Wij moeten gewoon knallen, dat is heel simpel.''

Linssen zag tegen Ajax een beter Feyenoord dan tegen ADO. ''Ik denk dat de wil heel groot was en het enthousiasme ook. We hebben het Ajax ook niet heel makkelijk gemaakt. Ik vind dat de uitslag groter is dan het verschil op het veld tijdens de wedstrijd. Ajax speelt makkelijk, maar dat doen ze al het hele seizoen'', besluit de buitenspeler.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›