Been duidelijk: ''Anders zouden die spitsen wel blijven staan''

0
Been duidelijk: ''Anders zouden die spitsen wel blijven staan''

Dick Advocaat heeft geen vaste spits bij Feyenoord. Elke week is het de vraag wie er speelt en of diegene de wedstrijd uit mag spelen.

''Dick is niet tevreden geweest over hoe de positie werd ingevuld en daarnaast waren er ook erg veel blessures. Bozenik zat in de lappenmand, Jørgensen kwakkelt al sinds 2017, Christian Conteh is al het hele seizoen geblesseerd en de rest heeft niet kunnen overtuigen. Eigenlijk was Linssen een periode zijn enige optie'', stelt Mario Been bij ESPN.

''Dick is zoekende. Nog steeds. Hij liet deze week al een beetje doorschemeren dat hij tegen Ajax waarschijnlijk met 2 spitsen gaat spelen. Dan heb je Sinisterra en is het de vraag wie je daarnaast opstelt. Hij heeft geen spits die er elk seizoen dertig goals in legt, anders zouden ze wel blijven staan'', is de duidelijke conclusie van de analist.

Lucas Pratto gaat na dit seizoen weg als huurling, maar Been verwacht nog een vertrekkende spits: ''Jørgensen heeft in 2017 laten zien over de kwaliteit te beschikken dat een club er 17 miljoen euro voor wilde betalen, maar met een contract voor een jaar denk ik dat Feyenoord gaat kijken wat de opties zijn om de wegen te scheiden.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›