Advocaat ergert zich aan Disney+: ''Houd jij nou je bek, joh''

0
Advocaat ergert zich aan Disney+: ''Houd jij nou je bek, joh''

Feyenoord wordt dit seizoen gevolgd door camera's van Disney+, die bezig zijn met een serie over de Stadionclub. Dick Advocaat is lang niet altijd blij dat overal en altijd camera's bij zijn.

"Nee, ik vind het niet leuk. Maar voor Feyenoord is het natuurlijk wel leuk", aldus de trainer bij Rondo. "Ik ben toch wel een beetje belemmerd als de camera’s erbij staan, met wat ik zeg en hoe ik me gedraag. Je probeert natuurlijk wel jezelf te zijn, maar dat ding staat continu om je heen. Ook bij met de besprekingen, nabesprekingen, voorbesprekingen, bij het toilet. Ze zijn echt overal bij."

Er komen acht afleveringen over het reilen en zeilen binnen Feyenoord. "En wat ik hoorde is dat ze het ook voor volgend seizoen willen doorzetten", vervolgt Advocaat. "Dat van Sunderland was heel anders, dat was geweldig. Maar ik heb ook die documentaire gezien van Guardiola, dat vond ik overdone. Die wilde zo graag praten, dat heb ik helemaal niet."

"Het is vooraf allemaal besproken met de spelersgroep en iedereen die erbij betrokken is. Na een wedstrijd die we met 1-0 verloren zei ik iets tegen de keeper: ‘Houd jij nou je bek, joh!’ Dat zou ik normaal niet zo snel zeggen. En dat pikken ze er dan uit", besluit Advocaat.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›