''Nu al terugkeren zou door Pratto worden gezien als een mislukking''

0
''Nu al terugkeren zou door Pratto worden gezien als een mislukking''

Lucas Pratto komt nog niet uit de verf bij Feyenoord. Vincent Muglia, journalist van de Argentijnse krant Olé, vindt dat de Argentijnse aanvaller niet een echte kans heeft gehad bij de Rotterdammers.

"Elke voetballer heeft volgens mij een aanpassingsperiode nodig in een voor hem onbekende competitie met een andere speelstijl dan in Argentinië", begint Muglia bij VoetbalPrimeur. "Echt veel heeft hij niet gespeeld. Hij is nooit een doelpuntenmachine geweest en door zijn fysiek heeft Pratto continuïteit en wedstrijdritme nodig..."

"Hij is een speler met een bijzondere, zware lichaamsbouw. Als hij niet meerdere wedstrijden achter elkaar de kans krijgt, wordt hij steeds trager", vervolgt Muglia, die weet dat Lucas Pratto wil slagen bij Feyenoord. "Hij wil niet terug naar Argentinië omdat hij de stap naar Feyenoord ziet als een uitdaging. Nu al terugkeren zou worden gezien als een mislukking."

De fans van River Plate zien Pratto graag terugkeren. "Hier wordt hij beschouwd als een idool vanwege zijn beslissende rol inde historische Copa Libertadores-finale tegen Boca Juniors in 2018 (Pratto scoorde in Buenos Aires en Madrid drie keer, waarmee hij River aan de beker hielp, red.). Maar het klopt ook dat zijn niveau is gedaald vanaf dat glorieuze moment."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›