Slot al druk bezig: ''Dat maakt het voor Advocaat best lastig''

0
Slot al druk bezig: ''Dat maakt het voor Advocaat best lastig''

Dick Advocaat moet dit seizoen alle zeilen bezetten om Europees voetbal veilig te stellen, maar Arne Slot is op de achtergrond al bezig met de komende voetbaljaargang.

''Advocaat is erg positief over Slot, laat ik dat vooropzetten, maar hij reageerde er best fel op dat het al zo vroeg bekend was wie er volgend jaar voor de groep komt te staan. Maar zo gaat het wel in de voetballerij'', vertelt Jan Dirk Stouten bij FR-Fans. ''Op het moment dat je bekend maakt te stoppen, schakelt de club meteen door. En dan zie je dat het wat doet in zo’n spelersgroep. Natuurlijk zijn veel pijlen al gericht op volgend seizoen.''

De journalist van RTV Rijnmond stelt dat de Rotterdammers dus op twee gedachten hinken. ''Slot is op de achtergrond al bezig, maar het gaat om het nu. Ik snap heel goed dat dat het voor Advocaat best lastig maakt. Of hij voortijdig moet stoppen? Nee absoluut niet. Hij wil op een goede manier afsluiten bij Feyenoord en hij is ervaren genoeg om alles uit de kast dat te doen'', besluit Stouten positief.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›