Dumfries valt uit bij winnend PSV in aanloop naar duel met Feyenoord

0
Dumfries valt uit bij winnend PSV in aanloop naar duel met Feyenoord

PSV heeft woensdag een minimale zege geboekt op FC Emmen. Dat resultaat werd na het laatste fluitsignaal wel overstemd door het uitvallen van Denzel Dumfries. 

De Eindhovenaren hadden in aanloop naar het duel met Feyenoord veel moeite met de ploeg uit Drenthe. PSV was de betere ploeg, maar het baltempo lag zo laag dat er amper grote kansen kwamen. Pas in de tachtigste minuut was het voor de eerste keer raak. Invaller Mauro Junior gaf een voorzet op Eran Zahavi. De aanvaller kon niet bij de bal, maar het uitgestoken been van de spits was genoeg om Telgenkamp te verrassen.

Twee minuten voor tijd kwam een voorzet van Mauro wel bij de Israëlische spits terecht. Zahavi maakte de 0-2 met zijn hoofd, waardoor de overwinning niet meer in de problemen kwam tegen de drager van de rode lantaarn in de eredivisie. Desondanks eindigt de avond in rouw voor de PSV'ers. In de blessuretijd viel Denzel Dumfries uit met een blessure die op het eerste oog vrij ernstig leek. Wat er precies aan de hand is, is nog niet bekend.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›