''Dat schiet bij Feyenoord-supporters in het verkeerde keelgat''

0
''Dat schiet bij Feyenoord-supporters in het verkeerde keelgat''

Martijn Krabbendam zag Feyenoord in eigen huis met 2-3 verliezen van AZ. Het kwam voor de journalist niet als een echte verrassing. Dat vertelt hij in de Dick Voormekaar Podcast.

''Wanneer er twee ploegen evenveel energie in de wedstrijd leggen, wint het team met het meeste talent, en dat is AZ. Dat is vervelend, maar het is wel zo. AZ legde pijnlijk de tekortkomingen van Feyenoord bloot. Het was een realitycheck'', stelt de journalist van Voetbal International. Hij stelt dat het voor fans moeilijk te accepteren is dat de Alkmaarders betere spelers op het veld hadden staan dan de Rotterdammers.

''Dat schiet bij veel supporters in het verkeerde keelgat. Maar Feyenoord speelde een redelijk goede wedstrijd. De spelers deden erg hun best. Feyenoord was niet minder dan AZ, maar AZ heeft iets betere spelers. Maar dat schiet ook in het Maasgebouw in het verkeerde keelgat'', weet de journalist te melden. ''AZ heeft veel snelle spelers. Spaji? kreeg de schuld, maar er waren ook gewoon hele mooie goals bij. Daar moet je soms gewoon voor klappen.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›