''Ik stond echt te kijken: heeft hij nou zijn broer gestuurd?''

0
''Ik stond echt te kijken: heeft hij nou zijn broer gestuurd?''

Nicolai Jörgensen kreeg in de Klassieker met Ajax verrassend genoeg de voorkeur boven Lucas Pratto. De Deense spits beloonde het vertrouwen dat hij kreeg van Dick Advocaat met een uitstekend optreden, zo zag ook een verraste Emile Schelvis.

"Ik stond echt te kijken: heeft hij nou zijn broer gestuurd?", grapt Schelvis bij FC Rijnmond. "Hij had balbezit, hij kaatste door, hij was sterk, hij was constant dreigend." Ondanks het goede spel van Jörgensen kwam Feyenoord niet tot scoren. 

"Dan heb je nog wel persoonlijkheden nodig om dan die goal te maken. De persoonlijkheid die het had moeten laten zien liet het afweten", doelt Schelvis op Steven Berghuis, die tot twee keer toe verzuimde om te scoren. 

Schelvis is niet de enige die Jörgensen goed vond spelen. Ook Erwin Koeman was positief verrast, al vond hij de keuze voor de Deen in de spits logisch. "Een van de twee in mijn beleving had moeten spelen en dat was Jørgensen. Ik moet zeggen dat hij het prima heeft gedaan. Maar hij is ook afhankelijk van zijn medespelers."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›