'Het was tot de laatste minuut billenknijpen bij Feyenoord''

Hoogstaand was het niet wat Feyenoord liet zien tegen PEC, maar het leverde wel een 1-0 overwinning op door een doelpunt van Luis Sinisterra.

Door de overwinning van Feyenoord stijgen de Rotterdammers naar plek twee op de ranglijst. Desondanks is Sinclair Bischop kritisch. ''In de eerste helft was Feyenoord wel beter, maar echt veel kansen wist Feyenoord niet te krijgen. Toornstra en Pratto hadden er een paar, maar de bal wilde er niet in. In de tweede helft wist Feyenoord uiteindelijk dat doelpunt te maken, maar toch was het tot de laatste minuut billenknijpen.''

De verslaggever van RTV Rijnmond snapt ook wel dat in het achterhoofd het duel met Ajax al meespeelde. ''Vier dagen voor de Klassieker wint Feyenoord van PEC Zwolle en dat zorgt ervoor dat Feyenoord in ieder geval als nummer twee komende zondag tegen Ajax gaat spelen. Ajax speelt donderdag tegen FC Twente, dat betekent dat Feyenoord één dag meer rust heeft.''

???????? | "Het was tot de laatste minuut billen knijpen", analyseert @sinclairbischop na de nipte overwinning van @Feyenoord op @PECZwolle. #feypec

Luister hier nog eens de beslissende goal van Luis Sinisterra terug: https://t.co/UvoO8u0A3K pic.twitter.com/F9DCuc0yg4