Advocaat concludeert: ''Dat gold eigenlijk voor het hele elftal''

0
Advocaat concludeert: ''Dat gold eigenlijk voor het hele elftal''

Feyenoord wist woensdagavond met 1-0 te winnen van PEC Zwolle. De drie punten bleven dus in De Kuip, maar verder was er weinig reden om te genieten.

''Ik sta hier met een blij gevoel, maar ik ben niet blij met het spel dat we hebben laten zien. De eerste helft was heel pover'', vertelt Dick Advocaat tegen ESPN. ''Ik had het idee sowieso al om Sinisterra en Haps snel te brengen, maar nu moest het wel. We hadden heel veel moeite om het middenveld van PEC te pakken. Jørgensen ging op het middenveld spelen en dat ging goed. Dat doet hij op de training soms ook.''

De trainer is kritisch op zijn voetballers. ''Veel spelers speelden onder hun niveau, dat heb je goed kunnen zien. Ik heb er twee spelers uit gehaald die te weinig brachten, maar dat gold eigenlijk voor het hele elftal. We hebben alleen te veel moeite om wedstrijden te winnen, zowel thuis als uit. Maar gelukkig pakken we toch zes punten tegen PEC. De overwinning was fijn, alleen het spel moet zondag wel beter zijn'', is de conclusie van de oefenmeester.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›