Complimenten van Van Hanegem: ''Dan wordt hij een hele goede linksback''

0
Complimenten van Van Hanegem: ''Dan wordt hij een hele goede linksback''

Dick Advocaat moest aan het begin van dit seizoen puzzelen om zijn vaste elf op papier te zetten en heeft dan ook nog met veel blessures te maken. Van de spelers die nu standaard spelen, vallen er enkele posititef en enkele negatief op.

"Als Haps een beetje zijn coördinatie in bedwang kan houden, wordt het een heel goede linksback. Geen linksbuiten, al begrijpt iedereen wel dat het een noodoplossing was dat-ie daar speelde", aldus Willem van Hanegem. "Dat ventje dat zo geweldig was bij Vitesse (Linssen, red.), werkt zichzelf de kolere. Maar ik geloof wel in Linssen bij Feyenoord."

"Diemers valt mij dan weer niet mee. Hij kon bij Fortuna doen wat hij wilde. Hier moet hij eerder en sneller om zich heen kijken naar de oplossingen", vervolgt hij bij RTV Rijnmond. "Van de tien duels verliest hij acht of negen keer de bal. Dat is veel voor een middenvelder."

"Kökcü vind ik een goede speler, maar voordat hij die goal maakte tegen CSKA Moskou was het echt verschrikkelijk", gaat De Kromme verder. "Wat deed hij nou elke keer? Ging hij helemaal naar achteren om de bal te halen. Hij moet godverdikkie voorin zijn."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›