''Nu heb je een speler met de pest in z'n lijf en loop je geld mis''

0
''Nu heb je een speler met de pest in z'n lijf en loop je geld mis''

Feyenoord heeft weer eens veel last van blessures. Desondanks is er ook goed nieuws uit te ziekenboeg, Nicolai Jørgensen is namelijk weer fit en kan spelen.

"Dat is wel groot nieuws", reageert Willem van Hanegem. "Gek toch? In de periode dat ze kampioen werden had hij twee hele goede jaren. Had hij nooit ergens last van. Het komt door dat gezanik of hij wel of niet naar Newcastle United zou gaan. Ineens was hij steeds geblesseerd."

"Jørgensen was zó teleurgesteld dat hij niet naar Engeland kon. Voor 17 miljoen euro had ik een hele grote doos gemaakt, strik er om en op de boot naar Newcastle gezet", vervolgt De Kromme. "Nu heb je een speler met de pest in z'n lijf en loop je zoveel geld mis."

De terugkomst van Jørgensen gaat samen met het missen van Justin Bijlow. "Een vervelende blessure op een vervelende plek. Maar Bijlow is een topkeeper", aldus de oud-Feyenoorder. "Als ik dan al die analisten hoor praten, word ik er een beetje moe van. Kenneth Perez zegt eerst dat Bijlow zich maar eens een jaar moet bewijzen. Bijlow is gewoon een goede keeper. Als die jongen fit blijft, gaat hij over een of twee jaar bij een hele grote club keepen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›