Forse kritiek op Berghuis: ''Iedereen wil hem pleasen''

0
Forse kritiek op Berghuis: ''Iedereen wil hem pleasen''

Steven Berghuis heeft zich de afgelopen jaren bij Feyenoord erg goed laten zien en wellicht had er wel een transfer ingezeten. Dat de aanvoerder daar zelf nadrukkelijk naar opzoek was, is niet naar wens van Willem van Hangemen.

"Hij heeft een geweldig contract gekregen. Even was hij uit de running in Engeland en nu zit-ie bij bij Feyenoord. Daar is Feyenoord blij mee, maar daar moet hij óók blij mee zijn", aldus Van Hangemen bij RTV Rijnmond

"Ook dankzij de club komt hij bij het Nederlands elftal", vervolgt De Kromme over de speler die eindelijk weer eens is opgeroepen voor Oranje. "En ga dan niet zeggen dat je weg kan gaan, zolang de transferperiode nog open is. Zeg dan: ik wil weg, maar er komt niemand. Dán ben je eerlijk, ga niet lopen zaniken. Wat een mooie club voor Berghuis is? Hij zit al bij de mooiste club die er is."

Hij zit dan wel bij Oranje, maar het wil daar nog niet helemaal lukken. "Zijn voordeel is dat hij bij Feyenoord alle ballen krijgt. Ook geen goede zaak", vervolgt Van Hanegem. "Iedereen wil hem pleasen. Hij is de aanvoerder; hij is de beste speler en dus gaat de bal naar hem. En dat terwijl hij er niet altijd het beste voor staat. Tegen Bosnië was hij te nadrukkelijk op zoek naar een goal. En dan lukt het niet. Hij moet niet alleen maar bezig zijn met: ik moet, ik moet, ik moet. Nee, dat ontstaat."

<iframe width="100%" height="400" style="width:768px; height:432px;" onload="this.src += '#!referrer='+encodeURIComponent(location.href)+'&realReferrer='+encodeURIComponent(document.referrer)" src="https://rijnmond.bbvms.com/p/rijnmond_live/c/4010039.html?inheritDimensions=true" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowFullscreen oallowFullscreen msallowFullscreen allowfullscreen ></iframe>

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›