Diemers: ''Spelers ontbreken, maar daar is niets aan te doen''

0
Diemers: ''Spelers ontbreken, maar daar is niets aan te doen''

Mark Diemers baalt van de vele blessures bij Feyenoord. Justin Bijlow, Ridgeciano Haps, Tyrell Malacia, Leroy Fer, Robert Bozenik en Orkun Kökcü zitten momenteel allemaal in de lappenmand.

"Deze situatie is er nou eenmaal. Justin Bijlow is een fantastische keeper, maar hij is er voorlopig niet bij. Ridgeciano Haps was in grote vorm, maar ook hij ontbreekt de komende tijd. Dus ja, spelers ontbreken, maar daar is niets aan te doen. Maar we moeten hoe dan ook die drukke weken goed door zien te komen", aldus Diemers in het Algemeen Dagblad.
 
"Het is supervervelend, we hadden die gasten er liever wel bij gehad natuurlijk. Maar we moeten verder. We staan voor een zware reeks, maar ook een mooie reeks met prachtige Europese wedstrijden. Als ik naar mezelf kijk: ik doe er alles aan om zo fris mogelijk te blijven", zo vervolgt de middenvelder.

Naast het trainingsveld blijft Diemers zoveel mogelijk binnen. "Dat betekent dat je naast het voetballen eigenlijk alleen rust. Ik kom eigenlijk nergens. Mijn vriendin doet de boodschappen. Want we moeten uiteraard voorkomen dat er coronabesmettingen bij komen. Dat is al weken goed gelukt, dat moet zo blijven."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›