Berghuis: ''Het heeft zeker niet aan de scheidsrechter gelegen''

0
Berghuis: ''Het heeft zeker niet aan de scheidsrechter gelegen''

Feyenoord verloor donderdagavond in de Europa League met 1-4 van Wolfsberger AC. De Oostenrijkse opponent kreeg drie strafschoppen wat voor veel commotie zorgde na afloop van de wedstrijd.

"Naar mijn mening twee makkelijk gegeven strafschoppen. Helemaal de laatste, daar hadden we het even over. Je praat er gewoon normaal over. Hoe hij er over denkt. De eerste twee geef je hem wel de aanleiding daartoe. Hij heeft de keuze en dat doen we zelf wel fout. Het heeft zeker niet aan de scheidsrechter gelegen", zo begint Berghuis bij RTL7.

"Ik denk dat we op een gegeven moment in de tweede helft een goede fase hebben waarin we de 2-2 moeten maken en dat laten we na. De eerste helft was natuurlijk erg onder de maat. We kwamen aardig terug en twee honderd procent kansen op 2-2. Dan valt de 1-3 aan de andere kant en dat is een vervelend moment", zo gaat de aanvaller verder.

Feyenoord speelde tegen Wolfsberger in een 4-4-2-systeem. "Het was gewoon moeizaam. We speelde in een ander systeem: 4-4-2 met een ruit. We hadden moeite elkaar te vinden en het is de eerste keer dat we zo spelen. Dat ging moeizaam. Je verliest 1-4 thuis en dat is pijnlijk. Dat is niet waar we willen zijn met deze club."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›