Advocaat: ''We zijn niet zo ver dat we alles makkelijk winnen''

0
Advocaat: ''We zijn niet zo ver dat we alles makkelijk winnen''

Feyenoord komt donderdagavond in de Europa League uit tegen Dinamo Zagreb. Dick Advocaat wil graag de eerste wedstrijd winnen. 

''We willen ons meten met de beste van Europa, net zoals Zagreb dat wil. Daar beginnen we morgen mee. Het wordt nogmaals een moeilijke wedstrijd, maar tegelijk ook interessant om te zien hoe ver we zijn'', wordt de trainer geciteerd door Voetbal International. ''Het viel me op dat iedereen meteen in mineur was na een gelijkspel tegen Sparta Rotterdam. Maar dat werd het vorig jaar ook. We zijn niet zo ver dat we alles makkelijk winnen.''

Advocaat heeft zich over de tegenstander laten bijpraten door zijn assistent-trainer Zeljko Petrovic. ''Hij heeft hier gespeeld en gewerkt als trainer in de Kroatische competities. Zodoende zijn we goed op de hoogte van de kracht van deze tegenstander. We weten óók welke resultaten ze de laatste jaren hebben behaald, zoals vorig jaar tegen Atalanta Bergamo'', doelt hij op de 4-0 overwinning van de Kroaten destijds in de Champions League.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›