''Dat Feyenoord geen titelkandidaat meer is, is wel wat overdreven''

0
''Dat Feyenoord geen titelkandidaat meer is, is wel wat overdreven''

Daags na het gelijkspel tegen Sparta Rotterdam rijst de vraag of Feyenoord wel een serieuze kandidaat voor het kampioenschap is. Commentator Jeroen Grueter denkt dat het te vroeg is om de Rotterdammers af te schrijven, maar ziet ook dat het beter moet. 

"Vóór dit seizoen dacht ik dat Feyenoord met het beschikbare spelersmateriaal en de trainer mee zou kunnen doen om de titel'', begint Grueter in de NOS Voetbalpodcast. ''De eerste wedstrijden waren niet goed genoeg, maar toen was er die wedstrijd in Tilburg waarin Feyenoord écht goed voetbalde. Wat ze gisteren hebben laten zien was niet best. Dat was echt door de ondergrens."

"Er zat totaal geen lijn in en spelers konden de bal niet drie of vier keer naar elkaar overschieten", gaat Grueter verder. "Dat Feyenoord door de wedstrijd van gisteren opeens geen titelkandidaat meer is, is wel wat overdreven. Feyenoord heeft het gewoon lastig tegen dit soort tegenstanders. Sparta speelde erg georganiseerd, met vijf man achterin en gaven weinig ruimte weg. Feyenoord had een slechte dag en kwam er totaal niet doorheen."

Als het aan Grueter ligt, is Feyenoord echter nog steeds een titelkandidaat. ''Het was gewoon een slechte prestatie. Ik denk wel dat Feyenoord tegen betere tegenstanders beter uit de verf gaat komen. Laten we met z’n allen gewoon rustig afwachten naar wat er gaat gebeuren.'' 

 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›