Advocaat in gesprek met spelers: ''Laten zij het nu maar eens zeggen''

0
Advocaat in gesprek met spelers: ''Laten zij het nu maar eens zeggen''

Er is onenigheid tussen Advocaat en zijn spelersselectie over de speelstijl die de Rotterdammers willen hanteren in wedstrijden. De trainer is van plan om in gesprek te gaan met zijn spelers en wil daarin graag horen wat zij te zeggen hebben, meldt Voetbal International.

''Ik heb steeds het woord gevoerd", zegt Advocaat, "laten zíj het nu maar eens zeggen. Wat zij graag willen, wil ik niet." Later wijdt hij hierover uit. "Veel teams in Nederland en in de buitenlandse competities willen vroeg druk zetten, dat zie ik ook wel. Ik vraag me alleen af of dit voor ons verstandig is."

Maar, zo laat hij weten: "Laat ik vooropstellen dat er geen onwil zit in deze groep, het zijn perfecte jongens om mee te werken. Maar ík blijf zeggen dat wij ruimte nodig hebben om te voetballen. Zij willen het omdraaien en vroeg storen. Dat hebben we tegen ADO geprobeerd, omdat ik dacht dat het tegen die ploeg wel kon, maar vooral voor rust hadden we het lastig en als het een beetje tegenzit, verspelen we punten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›