Van Stee hoopt op stunt met Sparta: ''Misschien wel tegen Feyenoord''

0
Van Stee hoopt op stunt met Sparta: ''Misschien wel tegen Feyenoord''

Henk van Stee heeft het als Technisch Directeur van Sparta momenteel niet makkelijk, nadat zijn ploeg is begonnen aan het seizoen met drie nederlagen. Bovendien krijgt de club Feyenoord en AZ als eerstvolgende tegenstanders. 

"Maar er is bij ons totaal geen paniek", laat van Stee weten aan de Telegraaf. "Natuurlijk wil elke ploeg goed beginnen en is dit helemaal niet prettig, maar de competitie is nog lang."

Ondertussen spelen er ook nog transferperikelen bij Sparta, waar Harroui en Rayhi mogelijk nog zullen vertrekken. "Wat betreft Harroui acht ik die kans niet groot. Voor Rayhi ligt dat anders omdat hij een clausule in zijn contract heeft staan. Alleen wil die club (Al Batin, red.) dat bedrag nog niet betalen."

Daarnaast was van Stee wel voorbereid op een lastige opening van het seizoen. "We hebben vanaf het begin gezegd dat zo’n scenario niet uitgesloten kon worden als het tegenzit. Maar natuurlijk hopen we te stunten tegen deze tegenstanders."

Dat zal nu dan moeten tegen AZ of Feyenoord. Van Stee: "Misschien wel tegen Feyenoord. Het voordeel is dat de transfermarkt dan dicht is. Hopelijk hebben we dan een fitte Kharchouch en een extra gemotiveerde Harroui en Rayhi tot onze beschikking."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›