Kritiek op Bozenik: ''Die vindt hij van het niveau-FC Dordrecht''

0
Kritiek op Bozenik: ''Die vindt hij van het niveau-FC Dordrecht''

Robert Bozenik mocht zondag onverwachts in de basis beginnen bij Feyenoord. De spits wist echter niet te overtuigen bij het ontbreken van Nicolai Jörgensen, zo zag ook Wim Kieft.

"Ik werd op een gegeven een beetje moe van die Jörgensen. Die stond er wel steeds in, maar... Dus ik dacht: steek dan je energie in die Bozenik, en ga niets steeds roepen dat hij er niet zoveel van kan. En Dick heeft daar misschien ook wel gelijk in, dat hij er niet zoveel van kan, maar dat helpt hem natuurlijk ook niet", zo begint Kieft bij Veronica Inside.

Kieft denkt dat Bozenik op een bepaalde manier aangespeeld moet worden. "En ik zag hem vorig seizoen bij momenten invallen, was hij heel agressief, ging hij naar de eerste paal. Daar moet je hem een beetje op beoordelen, want voetballen kan hij niet echt. Je kan hem niet aanspelen, dat hij de bal vasthoudt."

Ook Rene van der Gijp weet dat Advocaat niet overtuigd is van de kwaliteiten van Bozenik. "Hij vindt die Bozenik helemaal niks, maar echt helemaal niks. Dat vindt hij van het niveau-FC Dordrecht."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›