Verschil bij Feyenoord: ''Er is eindelijk echt concurrentie''

0
Verschil bij Feyenoord: ''Er is eindelijk echt concurrentie''

Jens Toornstra begon zaterdagavond vanaf de reservebank bij Feyenoord. Chef sport Ruud van Os van RTV Rijnmond denkt dat de middenvelder op termijn terug gaat keren in het elftal.

"Die tik heeft hij wel vaker gehad. Alleen heeft hij nu een hele sterke concurrent, al vraag ik mij of Diemers dit niveau een heel seizoen kan vasthouden", begint Van Os in gesprek bij FC Rijnmond.

Sinclair Bischop weet dat Dick Advocaat blij is met de vele keuzes op het middenveld. “Diemers tot het nu toe heel goed. En dan komt Teixeira er ook nog aan. Er is eindelijk echt concurrentie bij Feyenoord. Als Kökcü zo speelt als zaterdag is ook hij niet zeker van zijn plekje."

Oud-Feyenoorder Joop van Daele ziet dat ook op de rechtsback-positie een goede concurrentiestrijd plaatsvindt. "Met Geertruida kan je centraal achterin wel een wedstrijd doorkomen. Dat hebben we zaterdag gezien. Nu Uros Spajic erbij komt, is de keuze centraal achterin wat groter en zal Advocaat voor de rechtsback positie kiezen tussen Geertruida of Nieuwkoop."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›